Anita Nederveen - coaching & therapie

buiten de lijnen
van 'niet genoeg' en 'goed gedaan'
is ruimte
ik zie je graag. daar

vrij naar rumi (13e eeuw)

In de praktijk

De stap om hulp te vragen is doorgaans niet gemakkelijk en onbekend terrein. Dan helpt het als je weet waar je aan toe bent. Daarom wat praktische zaken op een rijtje:

Na aanmelding maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek en intake. We leren elkaar kennen en zo krij ik, maar ook jij, zicht op wat er speelt en wat je nodig hebt. Als je besluit door te gaan met mij, spreken we doorgaans 1 x per twee weken af. Een ontmoeting duurt, na overleg, 1 of 1,5 uur.

Mijn uurtarief is 65 euro per uur. Vooralsnog is, ook via de aanvullende zorgverzekering, geen vergoeding mogelijk.

Ik ben geoefend in gespreksvaardigheden, waarmee we bij de kern van jouw vragen kunnen komen. Verder maak ik gebruik van Gestalt, Voice Dialoge, systemische oefeningen, adem-oefening, visualitatie en lijfwerk. Al met al betekent dit een ervaringsgerichte manier van werken.

Corona

In mijn praktijk neem ik de nodige maatregelen om de kans op verspreiding van het Corona-virus zo klein mogelijk te maken.

Gezien mijn ervaringsgerichte manier van werken is face-to-face contact wezenlijk, maar bij Covid-19 gerelateerde klachten bij jou of mij, zoals verkoudheid, hoesten, reuk- en of smaakverlies, is videobellen veiliger. Ik zal dit in dat geval aanbieden.

Mocht je n.a.v. je klachten negatief getest zijn dan ben je uiteraard welkom. Ik hoor het in dat geval wel graag even van je.

We houden fysiek minimaal 1.5 meter afstand van elkaar, met mijn hart ben ik betrokken en nabij.

Bij binnenkomst vraag ik je je handen te desinfecteren door deze met handzeep te wassen of desinfecterende handgel te gebruiken.

Contact

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van wat je leest óf met betrekking tot mogelijkheden voor jou, reageer gerust.

Ik ben bereikbaar via mail, telefoon en het contactformulier.

Stel een vraag

Een praktijk voor therapie en coaching vanuit een christelijke levensvisie. Om dat wat moeilijk is te gebruiken om te groeien.

Kievit 13, Hardinxveld
info@anitanederveen.nl
tel. 0611432951

KVK 76339540