buiten de lijnen
van 'niet genoeg' en 'goed gedaan'
is ruimte
ik zie je graag
daar

Rumi

In de praktijk

De stap om hulp te vragen is doorgaans niet gemakkelijk en onbekend terrein. Dan helpt het als je weet waar je aan toe bent. Daarom wat praktische zaken op een rijtje:

Na aanmelding

Na aanmelding maken we een afspraak voor een intake. In deze eerste afspraak verkennen we wat er speelt, wat je nodig hebt en vraagt. Ook of er een klik is tussen ons en of ik de juiste hulpverlener ben voor jou. Voor de intake reserveer ik 1 uur.

Het vervolg

Als je besluit door te gaan met mij, spreken we doorgaans 1 x per twee weken af. Wanneer nodig kan dit ook wekelijks zijn en soms is langere tussenpozen wenselijk. Een ontmoeting duurt, na overleg, 1 of 1,5 uur

Tarieven en betaling

Mijn uurtarief is 75 euro per uur. Dit is inclusief voorbereidings- en administratietijd. 
Aan het einde van de maand stuur ik je een factuur welke je kunt voldoen d.m.v. een bankoverschrijving.

Methodes

Ik ben geoefend in gespreksvaardigheden waarmee we bij de kern van jouw vragen kunnen komen. Verder maak ik gebruik van diverse methodieken, zoals Gestalt, Voice Dialogue, systhemische oefeningen, adem-oefening, visualisatie en lijfwerk.
Voorop staat dat ik er ben, met een open aanwezig. Bij elkaar betekent dit een  ervaringsgerichte manier van werken.

Vergoeding

Therapie wordt vaak deels door de (aanvullende) verzekering vergoed. Op dit moment ben ik druk bezig om de benodigde registraties aan mijn kant daarvoor te regelen. Naar verwachting heb ik vanaf oktober de codes binnen waarmee je mijn factuur kunt declareren bij je zorgverzering. Een overzich van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden vindt je hier.

Corona

In mijn praktijk neem ik de nodige maatregelen om de kans op verspreiding van het Corona-virus zo klein mogelijk te maken. Gezien de ervaringsgerichte manier van werken is face-tot-face contact wezenlijk, maar bij Covid-19 gerelateerde klachten bij jou of mij is videobellen veiliger. Ik zal dit in dat geval aanbieden.
Mocht je n.a.v. je klachten negatief getest zijn, dan ben je uiteraard welkom. 

Registraties

Kamer van koophandel: 76339540
BTW identificatienummer: NL001926811B46
NFG-registratie: aangevraagd
AGB-code: aangevraagd
aangesloten bij Spectrum Netwerk (Hattem)

Afspraak annuleren

Het kan nodig zijn om een gemaakte afspraak te annuleren of te verzetten. Tot 24 uur van te voren kan dit kosteloos. 

Klacht

Tijdens de behandeling of begeleiding kan er iets mis gaan. Wanneer je naar je in jouw beleving onzorgvuldig of verkeerd bent behandeld/begeleid, kun je een klacht indienen. Ik nodig je van harte uit om eerst zelf te proberen om de klacht samen met mij te bespreken en op te lossen. Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon van de NFG in te schakelen. Als het niet lukt de klacht op te lossen, kun je een klacht indienen. Dit loopt eveneens via de NFG. Meer informatie vind je hier

Contact

Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van wat je leest óf met betrekking tot mogelijkheden voor jou, reageer gerust.

Ik ben bereikbaar via mail, telefoon en het contactformulier.

Stel een vraag

Een praktijk voor therapie en coaching vanuit een christelijke levensvisie. Om dat wat moeilijk is te gebruiken om te groeien.

Kievit 13, Hardinxveld
info@anitanederveen.nl
tel. 0611432951

KVK 76339540

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten